13Noiembrie

The Ultimate Delight - Degustare de ciocolata gourmet

13 Noiembrie 2016 La Strada

Nu știm cum, dar tot ce e extraordinar de bun trage la La Strada. Așa că, ne-am trezit cu 16 feluri de cremă de ciocolată și de alune. Și cum sharing is caring, te așteptăm și pe tine să ni te alături la degustare! Avem doar 12 locuri disponibile, participarea costă doar 50RON. Pentru rezervări, sună la 0756 031 023 Uite cu ce te așteptăm ♥ 1) Beschle Lassi 36% Ciocolată elvețiană albă cu 36% unt de cacao, perfecționată cu lapte elvețian amestecat cu iaurt și aromată cu lămâie și cardamon. 2) Georgia Ramon Hafercrunch 45% cu lapte Ciocolată cu lapte și 45% cacao, îmbunătățită cu fulgi crocanți de ovăz fără gluten, prăjiți și apoi trași în miere polifloră. 3) Georgia Ramon Kaffee & Kakao-Nibs 55% cu lapte Ciocolată cu lapte și 55% cacao, îmbunătățită cu boabe de cafea arabica din regiunea Bench Maji, Ethiopia prăjite de Caffè a Casa (din Viena) și boabe de cacao prăjite și sfărâmate. 4) Georgia Ramon Superfood & Beeren 70% Ciocolată amăruie 70% îmbunătățită cu fructe uscate bogate în vitamine (aronia, merișoare, dude), semințe de chia și pudră din superalimente (fruct de baobab, lucuma, mesquite, spirulină). 5) Georgia Ramon Malabar & Kubeben Pfeffer 70% Ciocolată amăruie 70% îmbunătățită cu piper indian Malabar, ușor fructat, și piper indonezian Cubeba, picant-piperat. 6) Rio Napo Grand Cru Waldschokolade 73% cu boabe de cafea Ciocolată elvețiană amăruie 73% din boabe prăjite de cacao Arriba Nacional din Ecuador cu gust de prune coapte și cafea arabica prăjită și măcinată. 7) Menakao Dark Chocolate 63% combaya & pink pepper Ciocolată amăruie 63% din boabe de cacao Trinitario din Madagascar cu gust de fructe acrișoare, piper roz și limeta combaya. 8) Menakao Dark Chocolate 70% bird chili Ciocolată amăruie 70% din boabe de cacao Trinitario din Madagascar cu gust de fructe acrișoare și chili Bird's Eye. 9) Pacari 60% Andean Lemon Verbena Ciocolată amăruie 60% din boabe prăjite de cacao Arriba Nacional din Ecuador și esență de lămâiță. Medaliată cu aur în 2014 la etapa mondială a competiției International Chocolate Awards. 10) Pacari 60% Hierba Luisa Ciocolată amăruie 60% din boabe prajite de cacao Arriba Nacional din Ecuador și lemongrass. Medaliată cu aur în 2012 la etapa mondială a competiției International Chocolate Awards. 11) Pacari 60% Uvilla Ciocolată amăruie 60% din boabe prăjite de cacao Arriba Nacional din Ecuador și physallis (goldenberry) uscat. 12) Pacari Raw 70% Sal y Nibs Ciocolată amăruie 70% din boabe crude de cacao Arriba Nacional din Ecuador, sare și boabe de cacao sfărâmate. Medaliată cu argint în 2012 la etapa mondială a competiției International Chocolate Awards. 13) Akesson's 75% Trinitario Cocoa & "Wild" Voatsiperifery pepper Ciocolată amăruie 75% din boabe prăjite de cacao Trinitario din Madagascar cu piper "sălbatic" voatsiperifery. Multiplă medialată cu aur în 2013, 2015 și 2016 la Academy of Chocolate și International Chocolate Awards. 14) Slitti Riccosa Cremă de alune de pădure Piemont 46%, cu lapte și cacao. Medaliată cu aur în 2012 și argint în 2013 la etapele mondiale ale competiției International Chocolate Awards. 15) Slitti Gianera Cremă de alune de pădure Piemont (sortimentul Tonda Gentile delle Langhe) 52% și 20% cacao, fără lapte. Medaliată cu argint în 2014 la etapa europeană a competiției International Chocolate Awards. 16) Guido Castagna Crema 55+ Cremă de alune de pădure Piemont 68% cu cacao, fără lapte. Medaliată cu aur în 2014 și 2015 la etapele mondiale ale competiției International Chocolate Awards.

  • Locuri disponibile 40
  • Durata eveniment 120 min
  • Ora de inceput 1500
  • Cost / persoana 50
  • Rezerva acum


Eat it, love it, share it:

Noutati

Inscrie-te la Newsletter

x

Inscrie-te la newsletter si vei primi cele mai delicioase informatii!