Pranzul si Cina pentru tine.

De cand am deschis restaurantul La Strada am luat decizia sa inventam un pranz accesibil, bogat si interesant. Astfel a luat nastere #dailyspecial. Pentru numai 29,00 de lei primesti o supa delicioasa, un fel principal de mancare, apa plata sau minerala si o cafea. Secretul este ca de fiecare data facem ceva nou, cu exceptia zilei de vineri cand #coastele si-au capatat faima ca fiind cele mai bune din oras si a devenit traditie ziua de vineri ca este #ribsday la La Strada.

Practic, in de doi ani am facut peste 500 de supe si feluri principale noi, pentru ca tu sa te bucuri de o experienta culinara inedita in fiecare zi.

Si dacă #dailyspecial a capatat notorietatea bine meritata, este timpul sa reinventam si cina.

Introducem #dinnerdelight. Iti oferim un aperitiv, un fel principal, un desert, un pahar de vin sau o bere si apa plata sau minerala, respectand valorile care au facut pranzul celebru: in fiecare zi ceva nou, in fiecare zi ceva delicios, pentru numai 59,00 de lei.

Nu mai trebuie sa-ti faci griji ca nu stii cati bani trebuie sa ai la tine cand iesi cu prietenii la cina! Trebuie doar sa fii curios de ceea ce iti oferim si stai alaturi de noi, urmeaza sa redesenam harta culinara a orasului Timisoara. 


Pentru luni, 15 mai am pregătit:

1. Gustare

2. Tricolor de homemade Hummus cu Lipie prăjită și Za Atar

3. Tikka Massala de Pui de curte cu Orez Basmati Harj

4. Desertul casei

5. Sauvignon Blanc Thesaurus sau Heineken Draft

6. Apă plată sau Minerală 

59,00 lei

Eat it, love it, share it:

Pranzul si Cina pentru tine.


Comentarii

Inscrie-te la Newsletter

x

Inscrie-te la newsletter si vei primi cele mai delicioase informatii!