Meniu a la carte

Creat cu drag, special pentru tine.

Meniu

Bun venit

ARTA. CU ADEVARAT CULINARA!

REZERVARI

DREPTUL DE AUTOR SI CONSIMTAMANTUL FARA REZERVE AL VIZITATORULUI

Website-ul si intreg continutul sau, incluzand toate imaginile si textele afisate pe acesta sunt proprietatea SC LA STRADA SRL. Dreptul de autor asupra continutului este recunoscut societatii potrivit Legii nr.8 din 1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, actualizata la zi. Continutul www.lastrada-bistro.ro luat la cunostinta de catre vizitatorii care acceseaza pagina noastra nu poate fi utilizat fara consimtamantul expres al societatii si numai pe perioada de timp si partea din continut stabilite. SC LA STRADA SRL poate oferi utilizatorului interesat, printr-un acord scris, dreptul de a folosi anumite parti din continut. Informatiile si imaginile afisate pe website pot fi folosite numai in scop personal, fara a se incalca dreptul de proprietate intelectuala al societatii, fiind insa interzis ca vizitatorul sa le utilizeze in scopuri comerciale. Accesarea website-ului creeaza prezumtia relativa ca vizitatorul www.lastrada-bistro.ro este de acord cu regulamentul stabilit de catre echipa La Strada. Daca utilizatorul intampina probleme sau are nelamuriri privitoare la regulamentul stabilit pe website este rugat sa ne contacteze la adresa de e-mail: ... . In cazul in care nu este de acord cu conditiile stabilite, acesta este rugat sa paraseasca pagina web.

SOLUTIONAREA CONFLICTELOR DINTRE ECHIPA LA STRADA SI VIZITATOR

Conditiile de utilizare si utilizarea website-ului nostru sunt guvernate de legislatia in vigoare din Romania. Eventualele neintelegeri survenite intre parti in legatura cu continutul website-ului nostru, precum si cu utilizarea website-ului se vor solutiona pe cale amiabila. In cazul in care neintelegerile nu vor putea fi solutionate pe cale amiabila, fiecare parte va putea sa isi exercite dreptul de a apela la justitie pentru solutionarea acestora. Competenta pentru solutionarea litigiilor va reveni instantelor judecatoresti romane. In cazul in care vor exista litigii pe rolul instantelor judecatoresti, societatea La Strada va coopera cu acestea, precum si cu alte organe ale statului competente, in vederea aplicarii dispozitiilor legale. Societatea La Strada va respecta si va executa hotararile judecatoresti pronuntate de catre instantele competente, la ramanerea definitiva a acestora. De asemenea, in cazul in care acest lucru este necesar procesului dedus judecatii, echipa La Strada va dezvalui identitatea vizitatorului care este parte in proces, fara a i se solicita acestuia consitmtamantul.

EXONERAREA RASPUNDERII

Echipa La Strada nu garanteaza lipsa virusilor in continutul website-ului www.lastrada-bistro.ro. Accesarea, vizualizarea si descarcarea unor parti din continutul website-ului se realizeaza pe responsabilitatea vizitatorului. Nu ne asumam raspunderea in cazul in care vizitatorul va colecta virusi care ar putea conduce la infectarea dispozitivului de pe care vizitatorul navigheaza pe website-ul nostru, precum nici in cazul in care ar aparea alte posibile daune din sau in legatura cu navigarea pe pagina web www.lastrada-bistro.ro.

Inscrie-te la Newsletter

x

Inscrie-te la newsletter si vei primi cele mai delicioase informatii!